Home
Events
Arheologia Moldovei are placerea de a va anunta aparitia numarului 43/2020

Contact Details

  • Arheologia Moldovei are placerea de a va anunta aparitia numarului 43/2020
  • Iasi
  • Iasi
  • Romania
  • 0332 106 173

Arheologia Moldovei are placerea de a va anunta aparitia numarului 43/2020

Stimati colegi,
Redactia revistei Arheologia Moldovei are placerea de a va anunta aparitia numarului 43/2020. Volumul poate fi obtinut prin contactarea secretarului de redactie, George Bilavschi (bilaskus@gmail.com) Contents-Curpins_ARHMOLD 2020 (43) 2020 si va fi disponibil in scurt timp, in format integral si gratuit, pe site-ul revistei.
Multumim pe aceasta cale tuturor colaboratorilor.
De asemenea, va semnalam faptul ca, in urma clasificarii revistelor din domeniul umanist realizate la sfarsitul anului 2020 de catre CNCS, Arheologia Moldovei a fost inclusa in categoria A.
In incheiere, va invitam ca pana la data de 30 aprilie 2021 sa trimiteti pe adresa redactiei (arhmold@arheo.ro sau bilaskus@gmail.com) contributiile (studii, materiale, note, recenzii sau materiale pentru rubricile Aniversaria si Obituaria) celor care doresc sa participe la realizarea tomului 44/2021. Normele de editare ale textelor stiintifice pentru anuarul nostru sunt disponibile pe site-ul revistei.
Nota bene:
Vor avea prioritate textele traduse intr-o limba de circulatie universala (engleza, germana, franceza), care vor fi supuse, ca si in cazul celorlalte materiale redactate in limba romana, sistemului de evaluare „double/blind peer review”. Astfel, vor fi selectate cele mai bune contributii din punct de vedere stiintific.
Numai bine si spor in toate!
Redactia